JOUW VERHAAL CENTRAAL

CColours_7

Ondernemen is niet altijd alleen maar leuk en makkelijk. Je komt regelmatig uitdagingen en onverwachte lastige situaties tegen. Loop jij hier weleens tegenaan?

 • Hoe je de juiste keuzes voor jezelf en je bedrijf maakt
 • Die innerlijke stem die vaak zo kritisch is
 • Bepaalde valkuilen die je niet verder helpen in je bedrijf
 • Je voelt je kleiner dan andere ondernemers
 • Je twijfelt regelmatig aan jezelf
 • Je hebt veel ideeën en daardoor ontbreekt focus
 • Dat je het liefst alles alleen wil doen
 • Dat mensen uit je omgeving niet altijd achter je staan
 • Dat ondernemen je veel energie kost
 • Dat je de lat voor jezelf toch wel erg hoog legt
 • Je wil alles graag perfect doen

Zou jij willen leren hoe je hier anders mee om kunt gaan? Daar kan positieve psychologie jou bij helpen. Het geeft richting in waar je naar toe wilt, versterkt waar je goed in bent, laat je zien wat al goed gaat én je kunt betere keuzes maken die bij jou passen als persoon én als onderneemster.

Maak keuzes die bij jou passen en zorg voor meer flow in het ondernemen.

Een positieve mindset

Hoe fijn zou het zijn als je een grotere positieve mindset kunt ontwikkelen? Een mindset die jou verder helpt in het ondernemen. Een mindset die jou ervoor zorgt dat je uit je comfort zone stapt en datgene gaat doen wat jij het liefste wil doen.

Stap uit je comfort zone en geef je bedrijf een positieve boost. 

Bewustwording en inzichten

Als je een van mijn trainingen volgt of mee gaat doen aan het inspiratieweekend, dan kun jij aan die mindset werken. Je krijgt inzichten over bijvoorbeeld belemmerde gedachten of hoe je onzekerheid kunt verminderen. Je wordt je meer bewust van zaken die jou kunnen helpen om te groeien met jouw bedrijf zoals waar jouw sterke kanten liggen of waar je de meeste energie van krijgt.

Hoe meer jij jezelf durft te zijn, hoe meer keuzes je kunt maken die bij jouw onderneming passen.

Voor organisaties

Heb jij een bedrijf en vind je het belangrijk dat jouw medewerkers mentaal vitaal zijn en blijven? Wil je investeren in energieke, gemotiveerde en positieve mensen op de werkvloer?

Dan kan ik voor jou een workshop of training op maat maken met thema’s zoals veerkracht, optimisme, zelfvertrouwen of sterke kanten. Collega’s leren elkaar beter kennen en inspireren elkaar. Ook dat draagt bij aan een stuk werkplezier.

IMG_2565
null

“Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness.”

Troost je met de de gedachte dat je niet de enige bent. Veel andere onderneemsters lopen ook regelmatig tegen dit soort uitdagingen aan. Stel je voor dat je jouw ervaringen met andere onderneemsters kunt delen? Hoe zou het voor je zijn als je samen met andere vrouwen gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling en positieve mindset? Hoe zou het voelen als je je bedrijf daarmee laat groeien?

Zeg jij ja, dat lijkt me wel wat? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres! Dat is namelijk precies wat we gaan doen tijdens mijn trainingen. We gaan werken aan het vergroten van een positieve mindset, zodat jij keuzes durft te maken vanuit vertrouwen. Je gaat anders leren kijken naar dingen waar jij tegenaan loopt. Je focus gaat veranderen waardoor jij meer vrijheid, rust en ruimte ervaart om echt voor die droom te gaan!

Investeren in je eigen ontwikkeling is de beste investering in een succesvol bedrijf

Nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk dan hier.

CColours_8