Hoe zou het zijn als de mentale vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, het creatieve denkvermogen of de collegialiteit van jouw medewerkers groter zou zijn?

Speelt dit binnen jouw organisatie?

  • Out of the box-denken doen we veel te weinig.
  • De samenwerking verloopt niet optimaal.
  • De sfeer neigt soms naar de negatieve kant.
  • De onderlinge relaties zijn niet altijd even goed.

 

Dan kan een creatieve interactieve workshop met actieve werkvormen bijdragen aan het doorbreken van bepaalde patronen binnen een team.

C Colours4
CColours9

Het effect van een interactieve werksessie

In een ontspannen setting en in wisselende teams eens anders dan normaal met elkaar samenwerken: je kunt positief verrast worden door het resultaat! Door een dag(deel) lekker actief bezig te zijn, ontstaat er vaak iets moois tussen mensen. De creativiteit gaat stromen, er is ruimte voor ieders inbreng en er wordt veel gelachen. Dat draagt op een positieve manier bij aan meer werkplezier, het bedenken van creatieve ideeën en het vergroot de onderlinge band.

Wat gaan we doen?

null

Op maat gemaakt

De sessies zijn altijd maatwerk. In onderling overleg bepalen we samen het programma.
null

Diverse werkvormen

Het programma is altijd een mix van creatieve opdrachten, leuke werkvormen, reflectie, verbinding en samenwerking.

Echt mijn ding

Dit soort opdrachten zijn mij op het lijf geschreven. Ik kan er mijn creativiteit en enthousiasme in kwijt. Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om mensen tijdens een workshop of werksessie op een fijne manier te zien samenwerken. Ze staan soms versteld van hun eigen creativiteit en ontdekken vaak dat ze meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dachten. Om daaraan bij te mogen dragen, vind ik geweldig. Elke keer weer opnieuw. Inmiddels doe ik dit nu al een paar jaar en het gaat nooit vervelen.

CColours10

Zullen we samen bespreken wat jouw organisatie nodig heeft?

C Colours

Mireille Begheijn

06 27 54 09 72
info@c-colours.nl

Volg C Colours:

InstagramLinkedin
C-Colours4
materiaal