Ga de natuur in om de mentale vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, het creatieve denkvermogen of de collegialiteit van jouw medewerkers groter te maken.

Wat de natuur jouw organisatie kan brengen.

  • Meer out of the box-denken en het vergroten van je creativiteit.
  • Het verbeteren of optimaliseren van de samenwerking tussen collega’s en teams.
  • Bewustwording van patronen in teams.
  • Een leuke activiteit in het kader van teambuilding.
  • Richting voor een nieuwe visie of koerswijziging.
  • Een energizer tijdens een heidag om daarna productiever te zijn.

Door samen de natuur in te gaan, ontstaan er vaak mooie inzichten. De beweging, de rust, het groen, de geluiden, de kleuren, de geuren, de structuren en seizoenen bieden veel mogelijkheden om mee te werken. Ik zorg altijd voor een interactief programma waarbij ik in de natuur met de natuur werk. Of het nu gaat om een brainstorm, teamsessie of heidag. In overleg stel ik een programma op maat samen.

CColours33
CColours34

Het effect van een interactieve sessie in de natuur

In een ontspannen setting in de natuur gaan we op pad. Het groen in de omgeving, de beweging, de rust zorgen voor een andere manier van doen, denken en ervaren. De natuur biedt heel veel mogelijkheden om te werken met symbolen en metaforen. Je zintuigen meer te prikkelen. Anders naar elkaar kijken. Je kunt positief verrast worden door het resultaat!

Door een dag(deel) lekker actief bezig te zijn, ontstaat er vaak iets moois tussen mensen. De creativiteit gaat stromen, er is ruimte voor ieders inbreng, er kunnen verrassende inzichten ontstaan en de onderlinge samenwerking is anders dan anders. Dat draagt op een positieve manier bij aan meer werkplezier, effectievere werksessies, het vergroten van de creatieve ideeën en meer bewustwording en inzichten in bijvoorbeeld patronen of dilemma’s die er spelen.

Wat gaan we doen?

null

Op maat gemaakt

De sessies zijn altijd maatwerk. In onderling overleg bepalen we samen het programma.
null

Diverse werkvormen

Het programma is altijd een mix van creatieve opdrachten, leuke werkvormen, reflectie, verbinding en samenwerking.

Mijn passie voor de natuur

De natuur in gaan met groepen mensen is iets waar ik heel erg van kan genieten. Ik kan er mijn creativiteit en enthousiasme in kwijt. Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om mensen tijdens een workshop of werksessie op een fijne manier in de natuur te zien samenwerken. Ze staan soms versteld van hun eigen creativiteit, de inzichten die ontstaan en ontdekken vaak dat ze meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dachten. Om daaraan bij te mogen dragen, vind ik geweldig. Elke keer weer opnieuw. Inmiddels doe ik dit nu al een paar jaar en het gaat nooit vervelen.

0H5A3622

Zullen we samen kijken wat voor moois de natuur jouw organisatie kan brengen?

C Colours

Mireille Begheijn

06 27 54 09 72
info@c-colours.nl

Volg C Colours:

InstagramLinkedin
IMG_9468
IMG_8318