PRAKTISCH

CColours_9

Het voordeel van C Colours
C Colours kent geen wachttijden voor individuele counseling. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Ik heb flexibele werktijden en pas mijn werkwijze aan jouw hulpvraag en probleem aan. Counseling en trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Mijn vaste locatie is MCR aan de Minderbroedersingel 44 in Roermond. In overleg is het ook mogelijk om 1 op 1-gesprekken ergens anders te doen zoals tijdens een wandeling. Gesprekken via Skype zijn ook een optie. Mijn werkgebied is Zuid-Nederland.

Werkwijze
Na het eerste contact via mail of telefoon maken we een vrijblijvende afspraak. Ik stel vragen om jouw hulpvraag helder te krijgen en of ik jou als counselor daarmee kan helpen. Als het nodig is, verwijs ik door naar andere specialismen. Verder is het belangrijk dat we beiden tijdens dit gesprek moeten ervaren of er een ‘klik’ is. Wederzijds vertrouwen en een goede ‘klik’ zijn de basis voor een gezamenlijk traject. Als we na het eerste gesprek beiden ervaren dat ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden, dan maken we een vervolgafspraak en gaan we met jouw hulpvraag aan de slag. Het is jouw proces en jij bepaalt de lengte van het traject. Soms zijn een paar sessies voldoende om inzicht te krijgen, soms is het nodig wat langer door te gaan. Dat verschilt per persoon en gaat altijd in overleg.

Tarief
Voor de 1 op 1-counselinggesprekken is een eerste vrijblijvend intakegesprek van een uur (60 minuten) gratis. Zo kunnen we beiden ervaren of ik de juiste persoon ben die jou kan begeleiden. Mijn uurtarief (60 minuten) voor individuele counseling is € 75,-. Je ontvangt een factuur na elk gesprek en betaling kan via de bank. Afzeggen of wijzigen van een afspraak moet minimaal 24 uur van tevoren. Anders wordt het uurtarief in rekening gebracht.

Het tarief voor trainingen hangt af van het soort training. C Colours heeft deels al een aanbod waar vaste prijzen voor gelden. De trainingen op maat zijn altijd in overleg en op basis van een passende prijs.

  • Intakegesprek individuele psychosociale counseling (60 minuten): € 0,-

  • Uurtarief individuele psychosociale counseling (60 minuten): € 75,-

  • Skypegesprek individuele psychosociale counseling (60 minuten): € 50,-

  • CC Trainingen: Op aanvraag

  • CC Coffee & Cake: Losse les € 7,50 (incl. 21% BTW) (ook strippenkaarten en abonnement mogelijk)

  • CC Creative: Losse les € 22,50 (incl. 21% BTW) (ook strippenkaarten en abonnement mogelijk)

CColours_25
CColours_10

Vergoedingen
Individuele begeleiding door een psychosociaal counselor valt onder de alternatieve geneeswijzen en complementaire zorg. Vaak vergoeden zorgverzekeraars deze zorg vanuit een aanvullend pakket en kun je een tegemoetkoming in de kosten krijgen. Check jouw polisvoorwaarden of je verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, natuurlijke gezondheidszorg of alternatieve zorg. Klik hier voor een overzicht van de zorgverzekeraars en check of dat bij jouw verzekering het geval is.

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. De NFG is de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg. Ook ben ik lid van de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Zo weet je dat ik kwaliteit bied en je deskundige professionele begeleiding kunt verwachten. Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Daarnaast is intervisie en supervisie onderdeel van mijn werk. Voor jou is het een voordeel dat mijn begeleiding voor individuele gesprekken als counselor vanuit je aanvullende verzekering (deels) vergoed kan worden.

AGB-code Mireille Begheijn: op aanvraag verkrijgbaar
AGB-code C-Colours: op aanvraag verkrijgbaar

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring