WELKOM!

CColours_6

Welkom op deze site! Ik ben Mireille Begheijn, het gezicht van C Colours.

Mijn passie
Mijn passie is om mensen vanuit een positief perspectief te ondersteunen. Positieve psychologie is een belangrijke pijler van waaruit ik werk, omdat ik geloof in jouw kracht. Positieve psychologie gaat uit van het beste uit jezelf halen, het kijken naar mogelijkheden en het vergroten van je welbevinden. Met C Colours help ik je graag om nog meer kleur te geven aan jouw leven. Ik wil je anders laten kijken naar je leven en laten zien wat het te bieden heeft.

Mijn missie
Ik krijg energie van het werken met vrouwen zoals jij en het werken met groepen mensen. Mijn voldoening haal ik er uit om jou te zien groeien en ontwikkelen. En om je inzichten te geven in jouw worstelingen en obstakels die je tegen komt in het leven en je te begeleiden naar oplossingen. Om samen te kijken waar je sterke kanten en kracht liggen. Om de beste versie van jezelf te worden. Tegenslagen horen er bij en kunnen een sterker mens van je maken. Ook in mijn leven heb ik te maken gehad met tegenslagen en dieptepunten zoals een burn out, het omgaan met verslavingen van naasten, het verliezen van dierbare mensen en heftige ziekteprocessen. Altijd vond ik weer een lichtpuntje en kon ik het positieve om me heen blijven zien. Uiteindelijk heeft dit mij gemaakt tot wie ik nu ben. En nu wil ik mijn ervaringen inzetten om anderen te ondersteunen.

Mijn open nieuwsgierige houding nodigt je uit tot het delen van wat jou bezighoudt. Dat is het begin van de zoektocht naar wat werkt voor jou en wat jij nodig hebt om te veranderen. Dat proces te mogen begeleiden is dankbaar en waardevol. Ook ik heb mijn eigen processen doorlopen en wil ik mijn levenservaring én kennis graag inzetten voor jou. Zelfkennis kan je een hoop moois brengen als je er voor open staat. Daar werken we samen aan!

null

“Waar de behoeften van de wereld en jouw talenten elkaar kruisen, daar ligt jouw roeping.”

– Aristoteles

Meer over mij
Dit is wie ik ben:

  • Meer dan 12 jaar ervaring als moeder van 2 kinderen
  • In 2018 als psychosociaal counselor afgestudeerd bij Psychodidact (beste zorgopleider 2017 en 2018)
  • Ervaring opgedaan als vrijwilliger bij Stichting ES waar mensen een luisterend oor kunnen vinden
  • Ook nog meer dan 20 jaar ervaring als strategisch communicatieadviseur en facilitator
  • Enthousiast, nieuwsgierig, inspirerend, creatief, verbindend en ondernemend
  • Blijmakers: man & kids, boeken over psychologie en mindfulness, tijdschriften Flow en Happinezz, cappuccino & carrot cake, concept stores, stedentrips, vakantie, natuur, yoga, sporten en me time
  • Bezig met groei, ontwikkelingen en het leren van nieuwe dingen

Denk jij dat ik iets voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

CColours_1