MIJN VERHAAL

C-Colours6
C-Colours4

Ik ben Mireille Begheijn, het gezicht van C Colours.

Het leven is net als ondernemen een groot avontuur. Je weet nooit wat er op je pad komt. Ik heb in mijn leven heel wat uitdagingen gehad zoals moeilijke familieomstandigheden, verdrietige verliezen, een burn out en chronische ziekte. Daar heb ik veel van geleerd. Moed houden, veerkracht, doorzettingsvermogen, vertrouwen blijven houden en denken in kansen en mogelijkheden. Ik zag steeds weer lichtpuntjes. Altijd het positieve blijven zien ook al is het moeilijk. Dit komt mij nu ook van pas bij het ondernemen wat ook één groot avontuur is. Mijn levenservaring, mijn persoonlijkheid en mijn kennis hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Een krachtig persoon die weet waar ze voor staat, wat ze wil en waar ze voor gaat!

Quote: Blijven denken in kansen en mogelijkheden. Daar zit je groei!

Positieve pionier

Ik zie mezelf als een positieve pionier. Ik bewandel steeds nieuwe paden en ontdek mogelijkheden om toch iets te bereiken ook al lijkt dat moeilijk. Ondernemen is jezelf steeds opnieuw ontdekken, durven opnieuw te kiezen, vallen, opstaan en weer door te gaan. Het is de kunst om te blijven kijken naar waar je blij van wordt, wat je energie geeft, waar je goed in bent en wat jou uniek maakt. Leer genieten van alle stappen die je elke dag zet op weg naar jouw droom. Daar wil ik jou heel graag bij helpen! Zo kun jij positief gaan en blijven ondernemen. En steeds weer nieuwe stappen zetten.

Quote: Een positieve mindset brengt je verder in het ondernemen!

De betekenis van C Colours

C Colours heeft een betekenis, namelijk zie kleuren. Soms zit het tegen en dan ziet je wereld er vaak wat grijs en somber uit. Daar wil ik verandering in brengen. Ik help jou (weer) meer kleur te geven aan het leven en in jouw onderneming, zodat jij kunt gaan stralen!

null

“Waar de behoeften van de wereld en jouw talenten elkaar kruisen, daar ligt jouw roeping.”

– Aristoteles

Meer over mij
Dit is wie ik ben:

  • Waar ik goed in ben: empathie tonen, mensen verbinden, een luisterend oor bieden, groepen begeleiden, creatief zijn en nieuwe dingen ontwikkelen
  • Mijn sterke kanten: enthousiast, nieuwsgierig, inspirerend, creatief, verbindend en ondernemend
  • Ik hou me bezig met groei, ontwikkelingen en het leren van nieuwe dingen
  • Ik word blij van: man & kids, boeken en tijdschriften over (positieve) psychologie,  cappuccino & carrot cake, concept stores, stedentrips, vakantie, natuur, yoga, sporten en me time
  • Ik heb meer dan 14 jaar ervaring als moeder van 2 kinderen
  • In 2018 ben ik als psychosociaal counselor afgestudeerd bij Psychodidact
  • Ik ben vrijwilliger geweest bij een stichting waar mensen een luisterend oor kunnen vinden
  • Ook heb ik nog meer dan 20 jaar ervaring als strategisch communicatieadviseur en facilitator

Denk jij dat ik iets voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

IMG_2666