MIJN VERHAAL

C-Colours6
C-Colours4

Ik ben Mireille Begheijn, het gezicht van C Colours. Graag neem ik je mee in mijn verhaal, zodat je mij alvast een beetje leert kennen. En misschien inspireer ik je wel met dit verhaal, omdat het herkenbaar voor je is.

Mijn verhaal

Het leven kent vele uitdagingen. Groot en klein. Leuke en minder leuke uitdagingen. In mijn leven heb ik van kleins af aan te maken gehad met tegenslagen en dieptepunten. Dat zorgde al jong voor veel verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en veerkracht. Altijd vond ik weer een lichtpuntje en kon ik het positieve om me heen blijven zien. Fijne mensen om mij heen waren er voor mij. Dat gaf steun en vertrouwen dat het allemaal goed zou komen uiteindelijk.

De boodschap van keerpunten in mijn leven

Vaak leidden die moeilijke situaties tot een keerpunt. Een burn out leidde tot een andere baan, andere keuzes maken voor mezelf, kijken wat belangrijk voor mij was en hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Door de komst van mijn kinderen werd mij duidelijk dat ik iets voor anderen wilde betekenen en iets positiefs met mijn levenservaring wilde doen.

Weer een keerpunt en ik besloot in 2012 opnieuw te gaan studeren. Ik wilde psychosociaal counselor worden, zodat ik mensen kon gaan helpen. Nadat ik deze studie na 6 jaar heb gehaald, stond ik weer op een keerpunt. Wat ga ik doen? Ik koos om mijn eigen bedrijf C Colours te starten, zodat ik al mijn kennis en ervaring in kon zetten zoals ik dat wilde en waar ik in geloofde.

Een laatste en belangrijk keerpunt is een cursus geweest begin 2019 waarin ik heb geleerd af te rekenen met mijn verleden. Ik heb de patronen die  altijd veel impact hadden op hoe ik mij voelde en hoe ik over mezelf dacht eindelijk doorbroken. Ik ervaarde wat het was om helemaal jezelf te mogen zijn met alles wat jou uniek maakt.

De best mogelijke versie van mezelf

Uiteindelijk hebben mijn verleden en de keuzes vanuit die keerpunten mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben de best mogelijke versie van mezelf geworden.  Voel me vrij, energiek, ontspannen. Heb een andere positieve mindset waarin ik denk in kansen en mogelijkheden. Ik doe dingen die bij me passen en kies voor wat belangrijk voor mij is en wat goed voelt. Ik voel me tevreden en gelukkig met mijn leven. Ik floreer en ben tot bloei gekomen. En dat gun ik jou ook!

null

“Waar de behoeften van de wereld en jouw talenten elkaar kruisen, daar ligt jouw roeping.”

– Aristoteles

Meer over mij
Dit is wie ik ben:

  • Meer dan 14 jaar ervaring als moeder van 2 kinderen
  • In 2018 als psychosociaal counselor afgestudeerd bij Psychodidact
  • Vrijwilliger geweest bij een stichting waar mensen een luisterend oor kunnen vinden
  • Ook nog meer dan 20 jaar ervaring als strategisch communicatieadviseur en facilitator
  • Enthousiast, nieuwsgierig, inspirerend, creatief, verbindend en ondernemend
  • Blijmakers: man & kids, boeken over psychologie en mindfulness, tijdschriften Flow en Happinezz, cappuccino & carrot cake, concept stores, stedentrips, vakantie, natuur, yoga, sporten en me time
  • Bezig met groei, ontwikkelingen en het leren van nieuwe dingen

Denk jij dat ik iets voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

C-Colours8