Heb je dat ook wel eens dat je ergens mee bezig bent waar je helemaal in op gaat? Iets waar je energie van krijgt? Iets waardoor de tijd stil lijkt te staan? Sinds ik het besluit genomen heb voor mezelf te beginnen en C Colours te starten voel ik me in de flow. Alles lijkt te kloppen. Ik heb inspiratie, kom de juiste mensen tegen, voer leuke gesprekken, doe ideeën op en zit boordevol energie.

Op de goede weg
Het is een hele stap om voor jezelf te beginnen en er komt enorm veel bij kijken. Leuke dingen zoals het bedenken van een naam en maken van een passende huisstijl met leuke foto’s en mooie kleuren. Ook minder leuke dingen zoals administratie en verzekeringen. Als professioneel counselor is het belangrijk goede kwaliteit te bieden. Dat vraagt investeringen in tijd, geld en energie. Nu ik in deze flow zit, lijkt alles moeiteloos te gaan. Ik heb energie voor 10 en de tijd lijkt stil te staan als ik met mijn plannen bezig ben. Het voelt goed om vanuit je passie te gaan ondernemen. Dan weet je dat je op de goede weg zit om je kwaliteiten en talenten te gaan gebruiken.

Samen in de flow
Het leuke is ook dat de mensen om je heen met je mee in de flow gaan. Zo heb ik al heel veel positieve reacties op mijn plannen gekregen. Zijn mensen enthousiast over de mooie foto’s en herkennen zij zichzelf in de teksten die ik heb geschreven voor mijn website. Dat geeft energie en maakt mij ook blij en enthousiast. Zo blijf ik in de flow en kan ik een vliegende start maken met C Colours. Het geeft vertrouwen in het begin van iets moois.

Wil jij ook ontdekken waardoor jij in de flow komt? Wie weet gaan we dat samen ontdekken.