Ga voor groei. Die is soms dichterbij dan je denkt ook al heb je grote ambities. Elke dag zet je weer een stap op weg naar dat succes. Hoe bewust ben jij hiervan? Hoe focus jij op datgene wat goed gaat? Ik schrijf elke dag opnieuw alles op wat goed gaat en waar ik blij van wordt. Welke stappen ik die dag weer gemaakt heb. En welke resultaten ik behaald heb. Dat brengt me meer dan blijven hangen in zaken die niet zo leuk zijn.

Mijn lijstje

Mijn lijstje bestaat uit onder andere:

-leuke reacties op social media

-aantal nieuwe volgers

-dankbare mails van klanten

-nieuwe aanmeldingen voor workshops of trainingen

-nieuwe mensen leren kennen

-fijne gesprekken die ik heb gevoerd

En zo zijn er heel veel dingen waar ik een positieve focus op kan leggen. Dit zorgt bij mij in elk geval voor vertrouwen, plezier en fijner ondernemen.

Wil je nog meer tips over hoe jij als onderneemster je vertrouwen of het plezier kunt vergroten als je onderneemt? Laat het mij weten.