Na 6 jaar hard studeren ben ik dan nu counselor. Dat waar ik al die jaren zoveel energie en tijd in heb gestopt, heeft zich nu terug vertaald in een mooi diploma. Al die tijd had een einddoel voor ogen. Dat zorgde ervoor dat ik door ging. Ook tijdens alle moeilijke momenten waarop ik aan het studeren was. Ik droomde er namelijk van om na mijn studie mijn eigen bedrijf te beginnen waarin al mijn passies samen kwamen. Een bedrijf waarmee ik anderen kan begeleiden naar een waardevol en gelukkiger leven. En die droom is uitgekomen. C Colours is van start gegaan.

C Colours komt er!
Na mijn afstuderen moest ik over een drempel heen om mijn droom waar te maken. Het is toch spannend op alle fronten en allerlei gedachten gingen er door me heen. Door in mezelf te geloven en kansen te zien, ging ik concrete plannen maken voor het opstarten van C Colours. Wat wil ik gaan doen? Wie wil ik gaan helpen? Welke uitstraling wil ik? Het maken van een ondernemingsplan gaf antwoord op deze vragen. De plannen werden steeds duidelijker en kregen meer vorm. Ik kwam met de juiste mensen in aanraking, voerde inspirerende gesprekken en ik besloot dat ik het gewoon ging doen. C Colours zou er komen!

Van droom naar werkelijkheid
Mijn passie voor psychologie, communicatie en creativiteit komt zo mooi samen nu. Ik kan datgene doen waar ik blij van word en energie van krijg. Namelijk mensen zoals jou te mogen begeleiden bij het krijgen van inzichten en oplossingsrichtingen voor de vragen die jij hebt. Samen zoeken we naar een antwoord. Ik heb ervaren dat je veranderingen niet alleen door kunt maken. Daar heb je mensen om je heen voor nodig. Misschien kan ik voor jou betekenen, wat anderen voor mij betekend hebben. Naar je luisteren, zonder oordeel, enthousiast zijn over je plannen en je laten geloven in jezelf. En dan is het voor jou misschien ook zo dat je van je dromen werkelijkheid gaat maken. Hoe groot of klein je dromen ook zijn. Of het nou gaat om af een momentje voor jezelf op een dag of nu echt doen wat jij belangrijk vindt!

Zin om er voor te gaan en te ontdekken wat jouw dromen zijn? Laat het me weten, zodat we hier samen naar kunnen kijken.