CC CREATIVE

CColours_24

Bij de bijeenkomsten van CC Creative staat zelfontwikkeling aan de hand van creatieve opdrachten centraal. In een kleine groep krijg je eigen opdrachten om tot inzichten te komen. Door creatief bezig te zijn, zul je merken dat je in een andere flow en energie komt. Hierdoor ben je op een andere manier actief bezig met jezelf . Dat kan leiden tot een nieuwe kijk op jezelf of een vraagstuk waar je mee zit. CC Creative biedt losse bijeenkomsten aan en ook series waarin je een aantal weken bezig bent met een thema zoals jezelf ontdekken met schrijfopdrachten, collages maken en fotografie.

null

Het aanbod van CC Creative

  • Jouw toekomst in beeld – het stellen van doelen in je leven en in de toekomst (1 bijeenkomst). Met beeld, fotografie en teksten ga je intuïtief vanuit je gevoel een collage maken over je doelen. Uit je hoofd, vanuit je hart.
  • Future self – ontdek waar je naar toe wil in je leven of je werk en wat je daarvoor nodig hebt (1 bijeenkomst). Een schrijfopdracht om te kijken waar jij over 5 jaar wil staan.
  • This is me – kijk waar je goed in bent en waar je talenten liggen (4 bijeenkomsten). In 4 bijeenkomsten krijg je opdrachten over onder andere jouw blijmakers, wie je vroeger was, wie je nu bent en waar je van houdt. We gaan werken met kleuren, teksten en beelden en eigen foto’s.

Wat gaan we doen?
De bijeenkomsten van 2 uur beginnen met een stukje uitleg en daarna is het vooral lekker zelf doen en creatief aan de slag gaan.

Voor wie?
Voor vrouwen die eens op een andere manier met zichzelf aan de slag willen gaan en het leuk vinden om met creatieve opdrachten inzichten te krijgen.

Kosten
Je kunt een abonnement nemen op een aantal bijeenkomsten of een losse bijeenkomst volgen. Een losse bijeenkomst kost € 22,50. Een abonnement van 6 bijeenkomsten kost € 105,- (1 jaar geldig). Een abonnement van 12 bijeenkomsten kost € 190,- (1,5 jaar geldig).

Data

  • woensdag 16 september 2020 van 19.00 tot 21.00 uur – Future Self
  • vrijdag 5, 12,19 en 26 november 2020 van 19.00 tot 21.00 uur – This is me
  • woensdag 9 december 2020 van 19.00 tot 21.00 uur – Jouw toekomst in beeld

Locatie
MCR, Minderbroedersingel 44 in Roermond

Meer weten over CC Creative en de mogelijkheden?
Neem dan contact op.

CColours_14