Balans krijgen én houden is vaak een hele uitdaging. Niet alleen persoonlijk, maar zeker ook zakelijk.

Balans kent veel facetten. Pas als je goed in balans bent, kun je:

– goed voor jezelf zorgen

– tijd en rust nemen

– meer gaan genieten van je successen

– steeds vaker doen waar je goed in bent

– op tijd een stapje terug doen

– kijken wat je echt nodig hebt

– meer positieve emoties ervaren

– goed in verbinding zijn met jezelf en anderen

Balans is voor mij ook een weg vinden in denken, doen en voelen. Neemt je mind de beslissingen of laat je je leiden door gevoel? En onderneem je actie, omdat je mind zegt dat het moet? Of luister je naar je gevoel en beslis je op basis daarvan wat je het beste kunt doen?

Het lukt mij steeds beter die balans te vinden en te voelen wat ik nodig heb. Niet alleen maar heel hard werken, maar juist even achter over leunen. Even niets hoeven en dat voelt heerlijk. Ik roei niet meer tegen de stroom in met alles wat ik van mijn mind moest, maar laat me mee voeren met de stroom en zie wel wat ik onderweg tegen kom. Dat voelt zoveel beter!

Vanuit deze balans kan ik de juiste keuzes maken voor mezelf én mijn business.

Wil je nog meer tips over hoe jij meer balans kunt krijgen? Laat het mij weten.