ONS AANBOD

null

Individuele counseling kan helpen bij emotionele psychosociale problemen zoals stress, piekeren, onzekerheid, de balans kwijt zijn of jezelf niet meer zijn. Counseling kan ook helpen om handvatten te krijgen over hoe je anders om kunt gaan met kleine en grote uitdagingen in het leven van alledag. Het is laagdrempelig en kortdurend. Jouw verhaal en behoeften staan centraal. Ik begeleid jou bij het krijgen van inzichten en oplossingsrichtingen waarbij jij de regie hebt.

null

C Colours biedt ook trainingen aan die gerelateerd zijn aan stress, psychologische flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling en groei. Het zijn zowel trainingen voor particulieren als voor overheid en bedrijven. Een combinatie van theorie, oefeningen en creativiteit staan in mijn trainingen centraal.

null

Onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers zet ik een thema centraal wat vrouwen bezig kan houden. Dat varieert van tijd voor jezelf en ruimte in je hoofd tot werkgeluk en uitdagingen binnen de opvoeding. Coffee & Cake is een mix van een toelichting op het thema, oefeningen en het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemden.

null

Aan de hand van creatieve opdrachten krijg je inzichten in jezelf. Je gaat in een groep zelf aan slag met onder meer schrijfopdrachten, maken van collages en foto-opdrachten. Zo kun je op een andere manier naar jezelf kijken en groeien.