MIJN AANBOD

null
Een sparring partner

Als zelfstandig ondernemer heb je geen collega’s om je heen. Toch is het soms fijn om een sparring partner te hebben die met je meedenkt als je ergens in vast loopt. Denk bijvoorbeeld aan hoe je jezelf kunt laten zien op social media, dat je vertrouwen blijft houden in wat je te bieden hebt en hoe je je innerlijke criticus opzij kunt zetten. Of als je wilt brainstormen om dat ene idee verder uit wil werken.

Alleen ga je sneller. Samen kom je verder!

Maatwerk voor jouw vraagstuk

Voor dit soort vraagstukken kan ik jou op maat helpen. Ik kijk wat jij nodig hebt en maak op basis daarvan een voorstel en plan van aanpak. Vaak gaan we dan met praktische oefeningen en creatieve werkvormen aan de slag. Daarna kun je zelf weer verder. Dit kan 1 of een paar gesprekken zijn. Het hangt echt af van jouw behoeften.

null

Bij C Colours kun je trainingen volgen op het gebied van psychologische flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling en groei. Deze trainingen helpen je bij een positieve mindset waardoor ondernemen vaak makkelijker gaat. En als het een keer tegen zit, dan krabbel je ook weer sneller overeind.

Investeren in jezelf is investeringen in je onderneming.

Ook kunnen organisaties een training door mij laten verzorgen. Een combinatie van theorie, oefeningen en creativiteit staan in mijn trainingen centraal.